fbpx
Політика

Геращенко та Ар’єв не встигли виступити на дебатах щодо України

 Народні депутати від опозиції Ірина Геращенко і Володимир Ар’єв не встигли виступити на дебатах щодо України, які проходили в рамках сесії ПАРЄ в Страсбурзі, куди вони приїхали сьогодні вранці, 30 січня.

 «На жаль, дебати щодо України скоротилися за часом, і до нас з Ар’євим не дійшла черга за виступами. Але ми оприлюднили наші підготовлені виступи, тому що в них – наша оцінка ситуації в країні», – написала Ірина Геращенко в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За її словами, вона збиралися зосередитися на порушеннях прав людини, на тому, що побачила в судах і лікарнях, до чого призвели тоталітарні закони. При цьому вона також впевнена, що закон про амністію, за який проголосували 29 січня, лише посилює політичну кризу і не звільняє заручників режиму.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Водночас, як повідомила Ірина Геращенко, депутат Сергій Соболєв, який перебуває в партії «Батьківщина», встиг виступити.

 «Він говорив і про побитих журналістів, і про покалічених і убитих громадянах, про тотальну корупцію влади, яка сприяє радикалізації настроїв, про знищення Партією регіонів парламентаризму», – розповіла депутат.

Читайте також: