fbpx
Політика

Л. Кожара прокоментував дії силових органів

Силові органи діють толерантно і не використовують додаткових засобів – Л. Кожара.

В останні дні силові органи України демонструють толерантність – вони отримали наказ не використовувати додаткових засобів. Про це заявив в.о. міністра МЗС Леонід Кожара на зустрічі з послами Європи, Канади, КНР і  главою Мін’юсту Лукаш, яка відбувається в приміщенні МЗС, передає кореспондент УНН.

 "Діалог між владою та опозицією триває щодня, тематика стосується ключових питань внутрішньої ситуації в Україні… Є видимі ознаки, що і влада, і опозиція готові до конструктивного діалогу", – заявив Л. Кожара.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Він підкреслив, що скасування 9 законів 16 січня є суттєвим кроком з боку влади щодо врегулювання конфлікту.

 "Важливим практичним результатом стало скасування 9 законодавчих актів, які були прийняті у парламенті 16 січня", – сказав Л. Кожара.

 Він також назвав серед результатів прийняття закону про амністію, який " був результатом багатоденних переговорів президента і опозиції".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Один із кроків, на який пішла влада – відставка Азарова, вважає Л. Кожара.

 "В останні дні силові органи України демонструють толерантність, вони отримали наказ не використовувати додаткові кошти", – додав в.о. міністра закордонних справ.

 Джерело: УНН

Читайте також: