fbpx
Політика

Ляшко розчарувався в Мірошниченкові

Народний депутат України Олег Ляшко сказав, що раніше вважав Юрія Мірошниченка нормальною людиною, незважаючи на те, що той перебував у Партії регіонів.

 Як розповів Ляшко, він знає Мірошниченка з 1998 року, коли той вперше балотувався до парламенту.

 «Я як редактор газети «Політика » підтримував його», – додав Ляшко.

 За його словами, в 2006 році він і Мірошниченко вперше пройшли в парламент: Мирошниченко від Партії регіонів, а він сам – від Блоку Юлії Тимошенко. При цьому Олег Ляшко зазначив, що навіть свій перший законопроект вони подали разом – «Про державну підтримку дітей-сиріт».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Ми з Мірошниченком виховувалися в інтернатах на Чернігівщині, тому на власному досвіді знаємо, як важко дітям без батьківської опіки», – пояснив він.

 Як стверджує Олег Ляшко, він завжди ставить людське вище за політичне і тому йому гірко усвідомлювати, що своїм законопроектом про амністію, Юрій Мірошниченко показав своє справжнє обличчя.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Він замазав і свої руки кров’ю жертв антинародного режиму. Руки йому я більше не подам», – сказав Ляшко.

 На його думку, в цей складний для країни час, кожен повинен визначитися, з ким він.

 «І для депутата з парламентської більшості це вибір не між тим, щоб залишатися в Партії регіонів чи переходити в опозицію – це вибір між своєю совістю і бажанням догодити Януковичу», – констатував Олег Ляшко.

Читайте також: