Ляшко прокоментував те, що відбувається у ВРУ

Народний депутат України Олег Ляшко заявив, що він категорично проти того, що зараз закони в парламенті приймаються без обговорення. За його словами, депутати повинні мати можливість висловитися, особливо враховуючи те, в якій ситуації зараз опинилася країна.

 «Саме для цього мене і делегували люди в парламент», – підкреслив Олег Ляшко.

 Щодо законопроектів, які повинні були бути проголосовані сьогодні, 29 січня, то, як він нагадав, йдеться про закон про амністію і закон про створення тимчасової слідчої комісії з питань підготовки змін до Конституції.

 Говорячи про закон про амністію, Олег Ляшко повідомив, що пропонується амністувати учасників акцій протесту за умови звільнення вулиці Грушевського і адміністративних будівель у всій Україні.

Related Post

 «Я вважаю, що це категорично неприйнятно, тому що без вулиці Грушевського зараз би не було ніяких переговорів. З Майданом два місяці ніхто не говорив, поки не сталися події на Грушевського», – зазначив він.

 Крім того, Олег Ляшко проти створення якоїсь або комісії, оскільки вважає це тратою і затягуванням часу. Як він стверджує, вже зараз є достатня кількість депутатів, які готові проголосувати за акт, який передбачає повернення до Конституції 2004 року.

 «Комісія нічого не дасть. Я за звільнення активістів без якихось умов і за прийняття акту. Голоси для цього є , і Рибак це знає» , – підсумував Олег Ляшко.

Ляшко про голосування у ВРУ (відео):

Leave a Comment