fbpx
Політика

Ляшко прокоментував те, що відбувається у ВРУ

Народний депутат України Олег Ляшко заявив, що він категорично проти того, що зараз закони в парламенті приймаються без обговорення. За його словами, депутати повинні мати можливість висловитися, особливо враховуючи те, в якій ситуації зараз опинилася країна.

 «Саме для цього мене і делегували люди в парламент», – підкреслив Олег Ляшко.

 Щодо законопроектів, які повинні були бути проголосовані сьогодні, 29 січня, то, як він нагадав, йдеться про закон про амністію і закон про створення тимчасової слідчої комісії з питань підготовки змін до Конституції.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Говорячи про закон про амністію, Олег Ляшко повідомив, що пропонується амністувати учасників акцій протесту за умови звільнення вулиці Грушевського і адміністративних будівель у всій Україні.

 «Я вважаю, що це категорично неприйнятно, тому що без вулиці Грушевського зараз би не було ніяких переговорів. З Майданом два місяці ніхто не говорив, поки не сталися події на Грушевського», – зазначив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Крім того, Олег Ляшко проти створення якоїсь або комісії, оскільки вважає це тратою і затягуванням часу. Як він стверджує, вже зараз є достатня кількість депутатів, які готові проголосувати за акт, який передбачає повернення до Конституції 2004 року.

 «Комісія нічого не дасть. Я за звільнення активістів без якихось умов і за прийняття акту. Голоси для цього є , і Рибак це знає» , – підсумував Олег Ляшко.

Ляшко про голосування у ВРУ (відео):

Читайте також: