fbpx
Економіка

«Електронний кабінет платника податків» – новий онлайновий сервіс від Міндоходів

  На веб-порталі Міністерства доходів і зборів розпочав свою роботу новий онлайновий сервіс – «Електронний кабінет платника податків», скористатися послугами якого можна з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

 У своєму «Електронному кабінеті» платник зможе підготувати, заповнити і надіслати звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття). Для зручності податкова звітність подаватиметься одним пакетом, тобто декларація з усіма додатками. На кожен прийнятий пакет документів надсилатиметься одна квитанція про прийняття декларації.

 Ще можливості сервісу дозволяють платникам переглядати свої дані про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року. Про граничні терміни подання документів та сплати податків нагадає «Календар платника».

 Потрапити до «Електронного кабінету» можна за адресою kpp.minrd.gov.ua або за гіперпосиланням «Електронний кабінет платника податків» на порталі Міндоходів шляхом авторизації за допомогою електронного цифрового підпису.

 З детальною інструкцією щодо роботи нового сервісу можна ознайомитися на його головній сторінці, в якій покроково розписані етапи роботи з системою. Консультацію щодо функціонування сервісу можна отримати за телефонами: (044) 323-01-11, 067-555-01-11, 066-555-01-11.

  За матеріалами: ДПІ у Київському районі м. Донецька ГУ Міндоходів в Донецькій області

Читайте також: