Віталій Кличко прокоментував відставку Азарова

В. Кличко про відставку М. Азарова: він зробив випереджальний крок, щоб зберегти своє обличчя.

  Сьогодні на порядку денному позачергової сесії парламенту стоїть питання відправлення Миколи Азарова у відставку і прем’єр, подавши сам у відставку, спробував зробити випереджальний крок, щоб зберегти своє обличчя. Про це журналістам у кулуарах парламенту заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

 За його словами, М. Азаров в курсі, що сьогодні у ВР його та його уряд змусять нести відповідальність за ситуацію в країні. І тому М.Азаров спробував зробити випереджальні кроки. “Про його відставку ми говоримо вже кілька місяців. Відставка М. Азарова буде кроком до перемоги для опозиції, але це ще не перемога”, – резюмував В.Кличко.

 Голова Регламентного комітету ВР, новопризначений голова КМДА Володимир Макеєнко, якому журналісти надалі в кулуарах переадресували питання щодо майбутньої кандидатури Прем’єра, відповів, що тепер необхідно почути пропозиції від депутатів ВР.

Related Post

 Раніше УНН повідомляв, що М.Азаров подав у відставку з поста прем’єр-міністра України.

 Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року. Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест, що призвів до суспільно-політичної кризи. Після того, як 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці розпочалися сутички, що тривають і на сьогодні, між владою та опозицією розпочалися переговори. Відомо також, що Президент під час переговорів запропонував А.Яценюку посаду прем’єра-міністра України.

 Джерело: УНН

Leave a Comment