fbpx
Політика

В. Кличко не бажає працювати в уряді при президенті В. Януковичу

В. Кличко: За будь-яких умов не буду розглядати питання роботи в уряді при президенті В. Януковича.

Лідер "УДАРу" Віталій Кличко у коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради заявив, що за будь-яких умов не розглядатиме питання роботи в уряді при президенті В. Януковича. Про це УНН повідомили в прес-службі партії "УДАР".

 Відповідаючи на запитання журналістів про можливу участь опозиції у формуванні нового уряду, В. Кличко зазначив: "Я за будь-яких умов не буду розглядати питання роботи в уряді при президенті Януковичі. Переді мною ніколи не стояла мета отримати якусь посаду. Зараз уряд може змінитися, зміняться обличчя, але система залишиться та ж. Люди очікують набагато більше, ніж відставка уряду. Насамперед нам потрібно перезавантажити систему влади, це те, за що сьогодні піднялася Україна".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За його словами, скасування законів від 16 січня, які обмежували громадянські свободи, – це маленький, але дуже важливий крок.

 "Сьогодні нам ще треба проголосувати дуже важливе питання амністії і звільнити всіх затриманих демонстрантів. Також дуже важливо повернутися до питання конституційної реформи 2004 року, коли в державі будуть розділені повноваження між президентом, прем’єр-міністром і парламентом. Крім того, важливо поставити питання відповідальності уряду. Ми отримали інформацію про те, що Азаров подав у відставку, але невідомо, чи підпише її президент чи ні", – сказав Віталій Кличко.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Джерело: УНН

Читайте також: