fbpx
Політика

Партія регіонів повинна бути заборонена – Балога

 Позафракційний депутат Верховної Ради України Віктор Балога вважає, що Партія регіонів повинна бути заборонена як політична організація. За його словами, на сьогоднішній день Партія регіонів діє як антиукраїнська і антидержавна сила, яка послідовно намагається загнати всю країну під прес диктатури.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив політик, саме встановлення диктатури сьогодні є змістом діяльності Партії регіонів і для досягнення цієї мети вона використовує весь протизаконний арсенал – від прийняття антидемократичних законів до терору міліції та «бандитів – тітушок».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Віктор Балога підкреслив, що Партія регіонів не має нічого спільного з демократією, оскільки нетерпима до будь-якого політичного протистояння.

«Саме тому в тюрми кинуті політичні опоненти. Саме тому по всій країні людей примусом і залякуванням зганяють в цю партію, яка вже давно стала організованим бандитським угрупуванням», – написав він.

Як зазначив депутат, під прикриттям цієї «кнопкодавної» парламентської фракції влада організувала терористичну атаку на український народ, внаслідок якої загинули люди.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Прагнучи встановити в державі диктатуру свого лідера, ПР стала, по суті, фашистської структурою. Адже диктатура – це платформа, опора фашизму», – додав Віктор Балога.

При цьому Віктор Балога визнає, що в даний час заборонити Партію регіонів неможливо і цим належить зайнятися вже новій владі.

«Проте ПР можна заборонити фактично: шляхом бойкоту на всіх рівнях і масовим виходом тих, кого загнали туди силою. Цей процес вже почався. І його вже не зупинити», – підсумував він.

Читайте також: