fbpx
Політика

Опозиція готова продовжувати перемовини з владою

Опозиція готова продовжити перемовини для запобігання подальшій ескалації і кровопролиттю – заява Штабу нацопору.

  Попри курс влади на зрив переговорів та введення надзвичайного стану, опозиція готова продовжити перемовини для запобігання подальшій ескалації та кровопролиттю, врегулювання кризи, збереження єдності країни. Про це йдеться в заяві Штабу національного спротиву, передає УНН.

 "Протягом доби спецпідрозділи МВС разом із організованими бандитськими формуваннями – тітушками із застосуванням брутальної сили та зброї розігнали мирні протести громадян у Запоріжжі, Дніпропетровську, Черкасах, Сумах. З вини режиму знову пролилася кров. Кількість постраждалих становить сотні осіб. Так звані правоохоронні органи спільними зусиллями з бандитами продовжують викрадати людей – влада та криміналітет зрослися як сіамські близнюки. Продовжуються незаконні масові арешти, облави, захоплення заручників. Не припиняються переслідування журналістів та перешкоджання їхній професіональній діяльності", – йдеться в заяві.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Штаб національного спротиву заявляє, що кримінальний окупаційний режим не зупиняє терору проти власного народу, незважаючи на те, що все ще тривають переговори із врегулювання спричиненої владою глибокої суспільно-політичної кризи.

 "Не витримують жодної критики намагання влади за допомогою найманців зірвати переговори шляхом обвинувачення опозиції в утриманні приміщення міністерства юстиції, відомства, яке зіграло не останню роль в розробці та проштовхуванні диктаторських законів від 16 січня. На даний момент в будівлі міністерства протестувальники відсутні. Протягом останньої доби Майдан в цілому дотримується перемир’я та затишшя, але режим має розуміти, що терпець розгніваних глухотою влади людей може урватися в будь-який момент. Попри курс влади на зрив переговорів та введення надзвичайного стану, опозиція готова продовжити перемовини для запобігання подальшій ескалації та кровопролиттю, врегулювання кризи, збереження єдності країни", – резюмували Штабі нацспротиву.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Джерело: УНН

Читайте також: