fbpx
Політика

Олег Ляшко проти створення будь-яких комісій

Як написав народний депутат України Олег Ляшко на своїй сторінці в Facebook, у нас в країні, якщо хочеш завалити якусь справу – просто створи комісію. За його словами, комісії лише затягують час і не приносять ніякого результату.

 Він вважає, що лише наївні можуть повірити в добрі наміри президента Януковича, коли той «йде на поступки», ініціюючи створення комісій з питань лібералізації репресивних законопроектів 16 січня і повернення до Конституції 2004 року.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Олег Ляшко нагадав, що перед прийняттям «диктаторських законів» президент Янукович ніякої комісії не створював, а для зміни Конституції і збільшення повноважень президента не було навіть формального голосування в парламенті – Конституційний суд ухвалив рішення за вказівкою глави держави.

 «Ніяких комісій! Люди гинуть, калічаться і потрапляють за ґрати. Міняти країну треба зараз або ніколи», – підкреслив політик.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 За словами Ляшка, завтра, 28 січня, на засіданні Верховної Ради необхідно без створення будь-якої комісії прийняти рішення, які захистять людей від репресивного апарату, звільнити політв’язнів і повернутися до Конституції 2004 року.

 «Тільки перенесення центру впливу в парламент може врятувати державу від посилення тиранії і річок крові», – підсумував він.

Читайте також: