fbpx
Політика

Яценюк: “Майже три місяці люди стоять і вимагають справедливості. І три місяці влада глуха”

А. Яценюк: від Януковича ми повинні вийти з результатом.

  Голова фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк перед зустріччю з Президентом України Віктором Януковичем зазначив, що з АП вони мають вийти з результатом, передає УНН з посиланням на прес-службу “Батьківщини”.

 “Ми очікуємо рішення, яке дало б можливість уникнути кровопролиття, зупинити насилля, яке зараз відбувається в Києві, по областям, яке здійснює влада, берегти країну і йти далі по шляху збереження нашої держави і збереження майбутнього для кожного українця і зберегти країну”, — заявив голова Політради ВО “Батьківщина” та фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк журналістам перед початком переговорів опозиції з президентом у четвер, 23 січня.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 “Із цим ми йдемо до Януковича, і ми повинні вийти з результатом. Як перший крок, але реальний крок до врегулювання цієї драматичної кризи, яка спровокована владою”, — сказав Арсеній Яценюк. Він наголосив, що “люди вимагають справедливого рішення”: “Ми тут, щоб передати вимогу людей”. “Майже три місяці люди стоять і вимагають справедливості. І три місяці влада глуха”, — сказав він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Арсеній Яценюк підкреслив, що зараз йдеться про “збереження життя людей і збереження країни як такої”: “І це — завдання в першу чергу влади, яка спровокувала це протистояння”.

 Джерело: УНН

Читайте також: