fbpx
Політика

У МВС повідомляють, що П. Федчук відсторонений від виконання службових обов’язків ще в грудні

 П. Федчук не управляет и не может управлять силами органов и подразделений милиции – МВД.

  Інформація, що з`явилася в деяких ЗМІ, начебто один із заступників начальника столичної міліції, Петро Федчук керує нарядами міліції, які забезпечують охорону громадського порядку під час масових заходів в центральній частині столиці, не відповідає дійсності, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 За повідомленням столичної міліції, Петро Федчук наказом Міністра внутрішніх справ України від 17 грудня 2013 року відсторонений від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування. У зв’язку з цим він не керує і не може керувати силами органів та підрозділів міліції, що несуть службу по забезпеченню охорони громадського порядку в системі єдиної дислокації.

 Нагадаємо, народний депутат УкраїниОлег Ляшко оприлюднив ім’я “вбивці” протестувальників на Грушевського. За його словами це Петро Федчук, заступник начальника київської міліції.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 “Наказ стріляти по людях на Грушевського віддає Федчук Петро Миколайович,- каже Ляшко, — За вбивства людей він оголошується в розшук як особливо небезпечний злочинець”.

 Також Ляшко повідомив, що за затримання Федчука обіцяна винагорода в 100 тисяч гривень.

 Джерело: УНН

Читайте також: