fbpx
Новини Євромайдана

Бригинець розповів, як «Беркут» вистежив автомайданівців

Народний депутат України від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець повідомив, що у зв’язку з тим, що активісти Автомайдану підтримують контакт через відкрите Інтернет-з’єднання, є можливість проникнути в їх групу, що й зробили беркутівці. За його словами, хтось виманював автомайданівців в різні місця під різними приводами. Коли вони туди приїжджали, із засідки вискакували беркутівці і починали бити автомобілі.

 «А потім «Беркут», який як звичайні злочинці знищував авто і викрадав людей, починали переслідувати, і ця ситуація повторювалася знову», – написав Олександр Бригинець в Facebook.

 Як він зазначив, за минулу ніч таких випадків було три. Останній, до слова, стався у нього на очах.

 «Три автомобілі, які їхали по вулиці, оточили беркутівці, які вискочили з автобусів і почали трощити кийками машини, почали бити людей. В одну з машин кинули гранату. Після третього побоїща з понад 10 автомайданівців тільки один залишився на місці. Інших кинули в автобус і вивезли», – розповів депутат.

 Він також звернув увагу на те, що в подіях брали участь і міліцейські автомобілі, при цьому деякі з них були без номерів. Ті, які були з номерами, були записані.

 «У зв’язку з цим я звертаюся до прокуратури з вимогою розслідувати інцидент. Тим більше, що хоч якась зачіпка у вигляді номерів міліцейського транспорту є», – додав Олександр Бригинець.

 Водночас, він упевнений, що прокуратура нічого не зробить, але, як зазначив, сам він провести розслідування, на жаль, не може, оскільки такі події фіксуються щодня.

Читайте також: