fbpx
Новини Євромайдана

У Львові активісти змусили Олега Сало написати заяву про звільнення

У Львові мітингувальники змусили губернатора написати заяву про відставку.

У Львові сотні мітингувальників зібралися в коридорах обласної державної адміністрації, вони зустріли голову Львівської ОДА Олега Сало, який зайшов в будівлю, і зажадали від нього написати заяву про звільнення.

Як передає кореспондент УНІАН, губернатор намагався запросити протестувальників у свій кабінет, але вони встали перед дверима зі словами "Ганьба!" і відмовилися входити.

Мітингувальники дали губернатору ручку і папір і змусили написати заяву про звільнення. Олег Сало у присутності активістів написав заяву, яку взяв депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

Після цього мітингувальники почали скандувати і влаштували штовханину, на що присутні депутати закликали їх до спокою і просили "не чіпати губернатора".

"Він написав заяву, не застосовуйте силу! Відправимо його додому", – закликав один з присутніх.

Після цього Сало залишив приміщення ОДА, а депутат міськради Мельничук у супроводі сотень активістів і знімальної групи журналістів одного з центральних телеканалів попрямував в канцелярію, щоб відповідним чином зареєструвати заяву.

Також в приміщенні ОДА знаходяться начальник ГУ МВС України у Львівській області Олександр Рудяк та начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: