fbpx
Політика

Світова спільнота не розуміє того, що відбувається в Україні, – Леонід Кравчук

Свою думку про події у Києві висловив колишній президент України Леонід Кравчук. За словами екс-глави держави, які наводяться з посиланням на Forbes.ua, те, що відбувається є «реальним протистоянням влади і певних сил». Крім того, колишній глава держави вважає, що «йде реальна війна», при цьому зазначаючи, що в ході протистояння застосовуються «коктейлі Молотова», булижники і є жертви як з одного, так і з іншого боку.

Леонід Кравчук пропонує сісти за стіл переговорів. На думку колишнього президента, необхідні «точні, правильні, хірургічні втручання, щоб зупинити можливі негативні наслідки для України».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Зазначив Леонід Кравчук і думку світової спільноти про те, що відбувається в Україні. На його думку, світова спільнота сьогодні «не розуміє того, що відбувається в Україні». Екс -глава держави говорить про те, що представники інших країн роблять висновки про те, що відбувається в Україні з повідомлень у засобах масової інформації та за результатами «якихось зовнішніх спостережень». В інших країнах, як підкреслив Леонід Кравчук, оцінюють події в Україні так, нібито події відбуваються в умовах Франції, Англії чи Сполучених Штатів.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «Ми абсолютно різні за менталітетом люди», – зазначає Леонід Кравчук і додає, що він не схвалює розгін правоохоронцями студентів 30 листопада. Однак «зараз вони проходять через неймовірне випробування: їх б’ють, кидають у них камінням і палаючими сумішами, а вони стоять і терплять», – заявив колишній український президент і підкреслив, що існує небагато держав, де «таке терпіли б військовослужбовці в подібній ситуації».

 За матеріалами: Forbes.ua Фото liga.net

Читайте також: