fbpx
Новини Євромайдана

Протистояння на вулиці Грушевського тривало всю ніч

Зараз декілька сотень мітингуючих протестують на Грушевського.

  Станом на 7 годину ранку на вулиці Грушевського у Києві продовжують протестувати кількасот мітингувальників, передає кореспондент УНН.

 В даний час активісти продовжують підкидати у полум’я автошини, аби забарикадуватися, в тому числі, димовою завісою та вогнем від правоохоронців на вулиці Грушевського починаючи від стадіону "Динамо" і до Музейного провулку.

 Відзначимо, що протестувальники почали палити автошини ще вчора ввечері, після того як їх кілька разів штурмували "беркутівці" і внутрішні війська МВС. При цьому кілька водометів всю ніч поливають полум’я, однак їм не вдалося його погасити. Протягом усієї ночі протестувальники час від часу запускали у бік правоохоронців святкові феєрверки, у відповідь спецпризначенці застосовували сльозогінний газ і світлошумові гранати.

 Наразі працівники міліції зайняли очікувальну позицію і стоять зі щитами перед собою. Однак за всю ніч правоохоронці так не намгалися здійснити жодного штурму протестувальників.

 Також зазначимо, що цієї ночі активісти збудували кілька барикад на вулиці Грушевського, в основному, це мішки зі снігом. Крім того, вони звели барикади на вулиці Трьохсвятительській неподалік Українського дому, на Володимирському узвозі, а також на початку вулиці Хрещатик.

 До речі, перші дві барикади не суцільні, автомобілі повз них можуть вільно проїжджати.

 Джерело: УНН

Читайте також: