fbpx
Шоу-бізнес

Дрю Беррімор не дозволить своїй дочці зніматися оголеною для журналів

Ні для кого не секрет, що популярна актриса Дрю Беррімор в юнацтві не була зразково-показовою дівчиною. У 13 років, наприклад, вона проходила лікування від алкогольної та наркотичної залежності, а в 15 років пішла від батьків. Що вже говорити, якщо вже в 19 років Дрю позувала оголеною для чоловічого журналу Playboy.

 Зараз Дрю Беррімор виховує доньку Олів і чекає появи на світ другої дочки.

 В одному з недавніх інтерв’ю у зразкової мами Беррімор запитали, як вона сама відреагує, якщо одна з її дочок  захоче «піти по її стопах» і знятися для Playboy. Дрю Беррімор, відповідаючи на це питання, сказала : «Я не дозволю їй. Я знайду спосіб змусити її передумати, бо мої власні вчинки в минулому мають стати для моїх дітей прикладом того, як не треба чинити».

 До слова, нехай навіть Дрю Беррімор не гордиться своїми вчинками в молодості, але вона, тим не менш, не соромиться свого минулого. Дрю Беррімор сказала: «Я бачу в подіях минулого в першу чергу безмежну свободу і радію з того, що вона в мене була. Я люблю цю неймовірну, неідеальну, неповторну подорож, яку я зробила в минулому. Що б не відбувалося в моєму житті, це частина моєї історії, і я люблю її».

 Нагадуємо, що новина про те, що Дрю Беррімор носить під серцем другу дитину, з’явилася в грудні.

  За матеріалами: Us

Читайте також: