fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Києві в ході заворушень постраждали 30 журналістів

Як повідомив російський телеканал «РЕН ТВ» у ході заворушень, що відбуваються в Києві, журналіст каналу "Новини 24" Станіслав Григор’єв отримав поранення при вибуху світлошумової гранати. "Масові заворушення у Києві минулої ночі спалахнули з новою силою. В центрі протистояння був серйозно поранений кореспондент програми "Новини 24" Станіслав Григор’єв. Прямо під час запису репортажу під кореспондентом новин РЕН ТВ вибухнула світлошумова граната", – йдеться в повідомленні прес-служби.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Співробітник прес-служби зазначив, що в даний час кореспондент перебуває в лікарні з підозрою на відкритий перелом ноги.

 Також у прес- центрі привели слова самого Григор’єва: "Ми стояли між колонами українського спецназу і протестуючими, щоб зробити репортаж… Спочатку один дубль, потім другий і, нарешті, вибух. Думаю, якби це була бойова, а не світлошумова граната, то мені точно відірвало б ногу…".

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За даними прес-служби «РЕН ТВ», Станіслав Григор’єв став тридцятим за рахунком журналістом, який постраждав під час зіткнень у Києві.

Читайте також: