fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лопес стала образом для ляльки

 44 -річна популярна американська співачка Дженніфер Лопес стала образом для нової ляльки.

 Співачка зізналася, що сама з дитинства мріяла жити, як лялька Барбі, і ось, її бажання здійснилося. Після Нового Року в США презентували набір ляльок-двійників Дженніфер Лопес.

 Пластикові ляльки двійники співачки призначені для колекціонерів. Однак в Америці ляльки сподобалися не тільки колекціонерам, але і дітям за її гарну фігуру і яскраві вбрання. Виходячи з цього, цільова аудиторія розширилася сама собою.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Лялька Дженніфер Лопес представлена ​​у двох вбраннях. Перший з яких – концертний костюм Дженніфер Лопес, а другий – плаття для церемонії вручення премії «Оскар» в 2012 році.

 Співачка поділилася, що мріяла про ідеальне життя ляльки Барбі, проте ніколи не думала, що буде увічнена в пластиковій іграшці. Також для Дженніфер Лопес приємно, що ляльок купують не тільки колекціонери-фанати її творчості, а й звичайні американські діти.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 До слова, коштує набір ляльок-двійників Дженніфер Лопес 30 доларів.

 Цікаво, що ляльки вийшли вельми схожими на співачку, однак, незважаючи на це, шанувальники Дженніфер Лопес висловлюють своє обурення в соціальній мережі Твіттер у зв’язку з тим, що їх улюбленицю позбавили найголовнішого – її знаменитих сідниць.

  За матеріалами: ЕвроСМИ

Читайте також: