fbpx
Політика

Гриценко проти переговорів з Клюєвим

Анатолій Гриценко, який вирішив минулого тижня скласти свій депутатський мандат, вважає, що ні на які переговори з Клюєвим йти не можна. За його словами, це Клюєв організував побиття дітей і знищення Майдану 30 листопада, це Клюєв під час Майдану кував «перемогу» Партії регіонів на довиборах до 5 округах, це Клюєв є куратором злочинної багатомільярдної програми «Агітатор» – з метою скупки 5 мільйонів голосів на наступних президентських виборах.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Клюєв повинен бути першим, проти кого Європа застосує санкції, тому що вкрадені за корупційними схемами бюджетні кошти він досі тримає в австрійських банках, має там підприємства та нерухомість», – написав Анатолій Гриценко у себе в Facebook.

 Як він вважає, порядна людина не подасть Клюєву руки, тому, за його словами, Майдан не повинен мати будь-яких відносин з ним.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Гриценко додав, що Майдан має відповідально обирати тих, хто представлятиме його інтереси на переговорах з владою, бо дехто з опозиціонерів давно і досить «плідно» співпрацює з Клюєвим.

 Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що з лідером партії «Батьківщина» Арсенієм Яценюком зв’язалися Віктор Янукович та Андрій Клюєв, які запропонували почати переговори з метою врегулювання ситуації в столиці.

Читайте також: