fbpx
Шоу-бізнес

Візити в КНДР довели баскетболіста Родмана до алкоголізму

 Знаменитий не тільки своїми колишніми перемогами, а й ексцентричною поведінкою, екс-баскетболіст Денніс Родман під час свого чергового, четвертого за рахунком візиту в КНДР став причиною скандалу. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він під час інтерв’ю телеканалу CNN дозволив собі різкі висловлювання на адресу Кеннета Бея, американського громадянина корейського походження, який перебуває у в’язниці КНДР.

  Зокрема, Родман заявив, що Бей отримав заслужене покарання. Ця заява викликала протести в США, і спортсмену довелося вибачатися. Він пояснив, що був нетверезий, а крім того, перебував у стресовому стані і на нього чинився тиск.

  Офіційний представник Родмана Даррен Прінс пояснив подію так: "Подія, яка могла б стати історичною, перетворилося для всіх його учасників в кошмар". Даррен Прінс розповів, що спортсмен повернувся з північнокорейської поїздки емоційно спустошеним, і зараз в одній з американських клінік проходить курс лікування від алкоголізму, яким він страждає багато років.

  52-річний Денніс Родман – кращий гравець за всю історію НБА. Залишивши спорт у 2006 році, Родман став брати участь в телепередачах і розважальних шоу, а також зніматися в кіно. Чотири рази він приїздив в КНДР, де подружився з лідером країни, Кім Чен Ином.

  Під час останнього візиту Родман зворушливо привітав Кім Чен Ина з днем ​​народження і зіграв у волейбол на його честь. У США дружба північнокорейського лідера і екс-спортсмена викликає несхвалення і нерозуміння.

Читайте також: