fbpx
Новини світу

Мадонна вибачилася за підпис до фотографії сина

 Американська виконавиця Мадонна принесла вибачення за те, що вона використовувала в своєму акаунті в Instagram вираз, який ніс образливий  характер для афроамериканців. Про це сьогодні, 19 січня, повідомляють американські видання.

 За даними РИА-Новости, ще в п’ятницю ввечері на акаунті співачки в Instagram з’явилася фотографія її сина, в описі до якої поп-співачка використовувала лайливе для вихідців з Африки слово. Після даної публікації на співачку з критикою накинулися підписники, звинувативши виконавицю в расизмі. Спочатку Мадонна назвала розлючених прихильників недоброзичливцями, а вже наступного дня принесла свої вибачення.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Я хочу вибачитися, що я використовувала слова на букву «н» у своєму Instagram. Я не хотіла, щоб це виглядало як расистське висловлювання. Це слово я використовувала для вираження теплого ставлення до мого сина, він білий. Я зрозуміла, що це слово можна сприйняти не так, і тому я прошу вибачення», – свідчить заява співачки, опублікована на її акаунті в Instagram. Відзначимо, що скандальну фотографію співачка видалила.

Читайте також: