fbpx
Політика

М. Чечетов вважає, що євромайданівці можуть змести лідерів опозиції на “політичний смітник”

Євромайданівці можуть змести трьох авантюристів опозиціонерів на "політичний смітник" – М. Чечетов.

  Народний депутат України з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що на Майдані зріє думка, аби "змести на політичний смітник трьох лідерів опозиції Арсенія Яценюка, Віталія Кличка й Олега Тягнибока й обрати народного кандидата у президенти". Про це він сказав у коментарі УНН.

 "Серед людей, які на Майдані, є люди не дурні і спочатку повірили цим "політичним повіям" лідерам опозиції, які кормляться з американської руки і хочуть підкласти Україну під Захід. І хочуть використати народ на Майдані для того, щоб ставши на плечі цих обманутих людей, влізти на президенстське крісло. Народ це розкусив. І він зараз хоче змести цих "політичних проституток"", – зазначив регіонал.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Кого ж ці "політичні повії" у Києві представляють?! Американців… І якщо громадські фонди фінансуються з Америки і з-за кордону, то ті, хто кормиться сьогодні з американської руки, Західної Європи, будуть проводити інтереси Америки й інших країн, але не інтереси України. Тому, коли ми сьогодні хочемо перекрити їм кисень, то, звичайно, їхні господарі з-за кордону почали бити їх під зад коліном, щоб йшли на Майдан. З руки Америки кормляться і Яценюк, і Кличко, і Тягнибок і вся ця опозиція. А американці їх під зад коліном і "йдіть на Майдан, що даремно кормимо. Ми вам гроші дали на 5 революцій. А вони розікрали все"", – сказав М.Чечетов.

 М.Чечетов вважає, що на сьогодні зріє думка на Майдані, серед нормальних людей, "змести на політичний смітник трьох лідерів опозиції Яценюка, Тягнибока і Кличка і з народу вибрати того кандидата, котрий буде балотуватися в президенти".

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "В цій ситуації, вони десь праві. Вони розкусили, що намагаються їх використати ці троє політичних авантюристи, пройдисвіти, які кормляться з американської руки… Якщо вони справді зметуть їх на політичний смітник, а висунуть зі своїх лав народного депутата в президенти, це буде реальний противник Віктору Януковичу. Він програє звичайно Януковичу, але він програє в чесній боротьбі як представник іншої частини українського суспільства, який представлятиме інтереси меншості, але буде достойним кандидатом. Тому цим раніше вони зметуть цих трьох політичних пройдисвітів і виберуть нормальну людину, тим краще буде для України, для розвитку демократії", – наголосив парламентарій.

 Джерело: УНН

Читайте також: