fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Нестор Шуфрич: «Всі бачили, як на спокійно і мирно стоять представників міліції почали нападати із застосуванням небезпечних для життя засобів»

У Києві триває протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями. Свою думку про події в українській столиці висловив народний депутат України, член фракції «Партії регіонів» в українському парламенті Нестор Шуфрич, слова якого наводять сьогодні ввечері ЗМІ з посиланням на «Інтерфакс- Україна».

 «Незважаючи на всі запевнення опозиції про мирний характер акцій протесту, ми сьогодні стали свідками реальних силових дій, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в суспільстві і до жертв», – наводяться слова політика, який підкреслив наступне: «Всі бачили, як на представників міліції почали нападати із застосуванням небезпечних для життя засобів. Хочу підкреслити: чітко зафіксовано, що атакували саме міліцію, яка змушена була захищатися». Все це, як зазначив Нестор Шуфрич, відбувається після прийняття українським парламентом закону «про фактично амністування активістів так званого Євромайдану».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 На думку політика, «… лідери опозиції втратили контроль над Майданом». На жаль, як підкреслив Ненстор Шуфрич, «ситуація виходить з-під контролю, і відповідальність за всі події на вулицях Києва і їх наслідки лежить виключно на лідерах опозиції, які виявилися неспроможними у всіх своїх запевненнях і діях».

Читайте також: