fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Заворушення в Києві. У МВС кажуть про затриманих і закликають мітингувальників дотримуватися закону

На офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України повідомляється про те, що правоохоронцями були затримані четверо активних учасників подій на Європейській площі української столиці. У повідомленні сказано, що затримані доставлені в один з відділів міліції. Правоохоронці встановлюють особи затриманих, а їх діям буде дана відповідна правова оцінка.

 У МВС звертають увагу, що всі протиправні дії фіксуються. У міліції закликали мітингувальників утриматися від порушень чинного законодавства. У правоохоронному відомстві нагадують, що за порушення закону передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Раніше ми повідомляли, що невідомі в масках кинули кілька "коктейлів Молотова" в співробітників міліції, що стоять за спаленим автобусом біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського. Також повідомлялося і про те, що одного зі співробітників "Беркута" мітингувальники захопили в полон і утримували в Будинку профспілок України, однак правоохоронці вже звільнили колегу.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 У даний момент у Києві триває протистояння між мітингувальниками та правоохоронцями, а лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко попрямував до президента України Віктора Януковича.

 За матеріалами: mvs.gov.ua

Читайте також: