fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан. «Мобілізаційні» збори громадян і виїзд автоколон до Києва відбудуться у Львові

У Львові відбудеться «мобілізаційні» збори громадян і виїзд автоколон до Києва.

 Сьогодні у Львові відбудеться «мобілізаційні» збори громадян з метою вираження протесту проти прийнятих 16 січня антидемократичних законів. Про це повідомили УНІАН організатори акції – представники Громадянської ініціативи «рабів до раю не пускають».

Зокрема, за їх словами, метою акції є мобілізація громадян для відстоювання своїх законних прав та вираження протесту проти «антинародних законів, прийнятих 16 січня парламентом».

Під час зборів владі нагадають про становище статті 5 Конституції України, де зазначається, що «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ» і «Ніхто не може узурпувати державну владу».

Як наголошується в повідомленні, до участі у зборах, які розпочнуться 18 січня о 24:00 у центрі Львова на площі біля пам’ятника Королю Данилу (площа Галицька), запрошують лікарів, військових, спортсменів, громадських активістів та небайдужих львів’ян, всіх, хто може долучитися до виїзду в столицю на київський Євромайдан. Після зборів будуть сформовані автоколони, які вночі 19 січня вирушать до Києва.

Джерело: УНІАН

Читайте також: