fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Захарченко: МВС України буде жорстко реагувати на всі правопорушення

Кожне правопорушення в Україні буде зустрічатися жорстким реагуванням з боку МВС. Втім, реагувати на правопорушення правоохоронці будуть тільки в рамках чинного законодавства. Таку думку у своєму блозі висловив Віталій Захарченко, міністр внутрішніх справ України. Слова міністра передає РБК- Україна.

 «Міністерство внутрішніх справ України зацікавлене в конструктивному діалозі з тими, хто бажає спокою і миру в нашій державі. Однак кожне правопорушення зустрічатиметься з нашого боку жорстким реагуванням в рамках чинного законодавства України», – заявив головний міліціонер України.

 Після цього Віталій Захарченко висловив свою вдячність усім міліцейським колективам, а також військовослужбовцям внутрішніх військ України. Зокрема, міністр подякував їм «за професійне та самовіддано ставлення до виконання своїх службових обов’язків».

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Захарченко нагадав, що 2013 рік виявився «насиченим» різноплановими подіями для органів внутрішніх справ. В цілому ж, розмірковує міністр, українські правоохоронці зуміли підтвердити свою боєздатність, згуртованість і вірність присязі. Захарченко підкреслив, що таку оцінку роботі МВС України дав і президент Віктор Янукович. Про це глава держави заявив під час виступу на урочистостях, приурочених до Дня міліції.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Віталій Захарченко зазначив, що під час вчорашнього засідання колегії МВС України було проаналізовано роботу відомства за 2013 рік. Зокрема, аналіз роботи МВС України проводився за кількома напрямками, які є найбільш значущими для України. На засіданні йшлося про необхідність консолідації зусиль МВС і українського суспільства для протидії наркозлочинності, викоріненню корупції в країні і припиненню незаконних посягань на держбюджет. Крім того, правоохоронці порушили питання і про посилення ролі дільничних міліціонерів у профілактиці правопорушень.

Читайте також: