fbpx
Політика

Охлобистін запропонував перевіряти у держслужбовців сексуальну орієнтацію

Відомий російський актор і шоумен Іван Охлобистін заявив, що гомосексуалістам не місце на державній службі. На думку актора, при прийомі у кандидатів на держслужбу слід перевіряти багато факторів, в тому числі послужний список і ділову порядність.

 "Адже гомосексуаліст людина хвора по суті своїй. І це добре ще, якщо хвора. А в основній своїй частині – це розхитані люди. Це аморальщина в чистому вигляді. Представників ЛГБТ -спільноти потрібно лікувати", – заявив Охлобистін в інтерв’ю одному з російських ЗМІ.

 Охлобостін розповів, що з "Евросети" він звільнився не через конфлікт з власниками компанії, як повідомили деякі ЗМІ, а через те, що його позиція могла перешкодити партнерам.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 "Неподобство, що нашим дітям нав’язується Содом і Гоморра у вигляді норми. Це не добре, це не норма. Раніше, коли їх не було так багато, коли вони так себе яскраво не виявляли… Ми гидливо ставилися, цуралися цього, але у нас не було агресії щодо них. Як тільки з їх боку пішла агресія, пішла, природно, відповідна реакція. І ось це накипало, накипало, накипало. Може, і не погано, що це прорвалося от у моєму випадку. Те, що я якось можу це сформулювати. Добре, що це не прорвалося в агресію невербального порядку", – заявив Охлобистін.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Раніше з’явилося повідомлення, що Іван Охлобистін залишив пост креативного директора компанії "Евросеть" після скандалу навколо його листа Володимиру Путіну про повернення кримінальної статті за мужолозтво. Пізніше стало відомо, що роботу йому запропонувала одна з компаній, що займаються виробництвом і поставками одягу.

Читайте також: