fbpx
Суспільство

Українець попросив супроводу ДАІ в лазню через нові закони

Житель Хмельницької області вирішив звернутися до правоохоронців, попросивши їх забезпечити на практиці дотримання нових законів. Зокрема, чоловік подав заяву до правоохоронних органів. У своєму повідомленні він повідомив про намір відпочити в лазні з друзями. Крім того, він попросив МВС України «при цьому належним чином охороняти громадський порядок», передає ТСН.

 Свою заяву Сергій Рижук адресував главі Нетішинського міського відділення МВС України, підполковнику Роману Гаврилюку.

 «Шановний пане підполковнику, щоп’ятниці о 17:15 я, Рижук Сергій Олексійович, зі своїми друзями приймаю бальнеологічні процедури в селі Колом’є. До місця призначення ми доїжджаємо організованою автоколоною на більш ніж 5 власних автомобілях», – сказано в заяві.

Читайте також:  Че Гевара - кат, який став героєм (ВІДЕО)

 Після цього чоловік нагадав про прийняті 16 січня 2014 року у  Верховній Раді закони. У світлі таких законів чоловік попросив забезпечити МВС України супровід для автоколони. Зокрема, Сергій Рижук попросив надати «спецавтомобілі з включеними спецсигналами».

 Справа в тому, що в банних процедурах буде брати участь більше 10 осіб, пояснив він. За новими законами, це підпадає під поняття «масовий захід». Тому Сергій Рижук і попросив правоохоронців забезпечити громадський порядок.

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

 Коли учасники «банної автоколони» зібралися біля відділення міліції, то їм «ввічливо відмовили» у супроводі. За словами Рижука, черговий був просто в шоці. Втім, він запевнив чергового, що начальник місцевої міліції в курсі, так як вдень він отримав дану заяву.

 «Викликали начальника ДАІ. Кругом всі трохи не лопнули від сміху, але начальник ДАІ та черговий не сміялися. У кабінеті начальник ДАІ пояснив, що чув про закон, але інструкцій щодо його виконання ще не отримав. Тому ми можемо вільно їхати», – підсумував Рижук.

Читайте також: