fbpx
Політика

Віктор Янукович підписав п’ять законів, прийнятих парламентом 17 січня

В. Янукович підписав частина законів, прийнятих вчора в ВР – джерела.

   Президент Віктор Янукович підписав п’ять законів, прийнятих учора парламентом – про це повідомляють деякі ЗМІ, зокрема, "Дзеркало тижня", із посиланням на власні джерела, передає УНН.

 За інформацією видань, Президент схвалив, зокрема, закон Олійника-Колесніченка, закон про спрощення зняття недоторканності з депутатів, закон про відеофіксації порушень ПДР, закон про відповідальність за скоєння правопорушень під час проведення футбольних матчів і закон про заочному кримінальному провадженні.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Йдеться про закон "Про внесення змін до закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" (автори – регіонали Володимир Олійник і Вадим Колесніченко), закон про зміни до регламенту Верховної Ради (щодо спрощення процедури зняття недоторканності з депутатів), закон "Про відповідальність за адміністративні правопорушення в сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі", закон щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів і закон про внесення змін у Кримінальний процесуальний кодекс щодо заочного кримінального провадження.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Нагадаємо, вчора, 16 січня, більшість у Верховній Раді ухвалила низку законів без обговорення і без участі депутатів від опозиції, голосами членів фракцій Партії регіонів, КПУ, а також деяких позафракційних. За частину цих законів голосували одразу за основу і в цілому, і без електронної системи – підняттям рук.

 Джерело: УНН

Читайте також: