fbpx
Політика

Мішель Обама в п’ятницю відзначить свій ювілей

Дружина президента США Мішель Обама в п’ятницю, 17 січня відзначить свій ювілейний день народження. Як відзначають журналісти, за останній рік перша леді країни, яскрава, цілеспрямована і з сильним характером, стала користуватися серед американців більшою популярністю, ніж її чоловік.

 За визнанням самої іменинниці, кращими своїми рисами вона зобов’язана батькам. Її батько, Фрейзер Робінсон, який працював на міській насосный станції в Чикаго, важко хворів і рано помер і матері довелося самій ростити дітей, а тепер вона допомагає Мішель виховувати онуків. "Вона говорить, що думає. І робить день від дня тільки те, що хоче, причому не виправдовуючись, – розповідає про неї Мішель. – Я до цього поки не доросла, але мене така перспектива надихає".

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Мішель та Барак познайомилися, працюючи разом в одній з юридичних фірм Чикаго. У них відразу знайшлося багато спільного, наприклад, обидва були цінителями творчості Стіві Вандера. Через три роки пара вирішила одружитися і в 1998 році у них народилася перша дочка – Малія, а в 2001 році друга – Наташа, яку в родині називають Сашею.

 Після того, як Барак Обман став президентом, за парою невідступно стежать охочі до чуток журналісти. Так, ЗМІ не пропустили момент, коли після Різдвяних канікул президент один повернувся до Вашингтона, а його дружина ще кілька днів залишалася на Гаваях в компанії близьких подруг. Адміністрації президента тоді довелося дати офіційне Білому дому пояснення, що це була не сварка, а свого роду подарунок Барака Обами дружині напередодні ювілею.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 У п’ятницю іменинницю будуть вшановувати рідні та близькі, програма торжества зберігається в таємниці, а в суботу на честь Мішель відбудеться прийом, на який запрошені багато друзів. Гостям вже рекомендували надіти зручне взуття і прорепетирувати танцювальні рухи. Очевидно, що їх чекає дискотека під живу музику популярних виконавців, серед яких очікується співачка Бейонсе.

Читайте також: