fbpx
Політика

Бюджет став лише завісою для того, щоб протягнути законопроект 3879 – П. Порошенко

 П. Порошенко: бюджет став лише завісою для того, щоб протягнути законопроект 3879.

  Злочинний бюджет став лише завісою для того, щоб сьогодні було протягнуто через парламент зухвалий законопроект 3879, прийнятий всупереч усіх парламентських та законних норм. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат Петро Порошенко, передає УНН.

 “Цей документ є неконституційним, тому не повинен набрати чинності! Зазіхання на права і свободи громадян, порушення засадничих норм Конституції, знищення свободи слова, громадського сектору — це заколот купки можновладців проти держави Україна. Переконаний, узурпація призведе до повалення злочинної влади. Вільних і свідомих українців в нашій державі набагато більше ніж 239 спільника злочину”, — написав нардеп.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 П. Порошенко також зазначив, що мав зустріч з Яном Томбінським і телефонні розмови з європарламентарями. “Поки залишається бодай одна можливість вплинути на процес щодо недопущення вступу в силу цього проекту — слід впливати. Це те, що потрібно зараз робити, тому я буду це робити. Потім буде набагато складніше…

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Щодо позиції демократичних країн світу, то порушення Конституції України — Основного закону держави — є неприпустимим кроком, на якій сьогодні пішла провладна більшість. Цивілізований світ не сприйме такого волюнтаризму”, — написав він.

 Джерело: УНН

Читайте також: