Кадиров: «Терористам не до Олімпіади, вони оплакують убитого Доку Умарова”

Глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що отримані нові докази того, що ватажок терористів Доку Умаров був убитий під час однієї з спецоперацій.

 "Зараз є докази того, що він дійсно був знищений, хоча самого трупа поки не знайшли, ми його шукаємо", – написав Кадиров на своїй сторінці в Instagram. За словами чеченського лідера, у розпорядженні силовиків виявилася запис переговорів так званих емірів Кабарди і Дагестану, в ході яких обидва обговорювали необхідність обрання "еміра емірату Кавказ" у зв’язку з тим, що Умаров мертвий.

Related Post

Кабардинський "емір" пропонував цей статус дагестанському ватажкові, а дагестанські бандити наполягають на тому, щоб "еміром" був деякий Вадалов, уродженець Чечні.

 "Я і раніше казав, що його немає серед живих, а тепер ми отримали запис розмови так званих емірів, в якому вони заявляють про його смерть, співчувають один одному і обговорюють кандидатуру нового еміра. Їм не до Олімпіади. Тому всі розмови про загрозу Олімпіаді в Сочі абсолютно безпідставні", – написав Кадиров.

 Нагадаємо, ще влітку минулого року Рамзан Кадиров заявив, що Умаров буде знищений до Олімпіади. Раніше лідер екстремістів організації "Імарат Кавказ" Доку Умаров в одному з відеозвернень заявив про намір зірвати Олімпіаду в Сочі і про те, що він нібито зняв існуючий мораторій на теракти за межами Північного Кавказу.

Leave a Comment