fbpx
Політика

Підстав для нових виборів президента немає – Л. Кравчук

Л. Кравчук: побиття студентів – злочин, але підстав для перевиборів немає.

  Такі випадки, як побиття студентів є злочинними методами тих, хто це робив, але підстав для нових виборів президента немає. Відповідну заяву зробив перший президент України Леонід Кравчук під час відкриття виставки "Леонід Кравчук: 80 років з Україною" в бібліотеці В.Вернадського, передає кореспондент УНН.

 "Опозиція весь час говорить про те, що влада діє недозволеними методами. Я скажу, що побиття студентів не підлягає навіть обговоренню – це недозволені методи, це злочинні методи. Тих, хто це робив. Це суперечить Конституції, суперечить законам. Але ставити питання про дострокові вибори президента. А на якій підставі? Тобто нема тих дій президента України Віктора Федоровича Януковича, які б вимагали ставити питання про дострокові президентські вибори", – заявив Л. Кравчук.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 За словами президента, не реальні вимоги ставляться для того, щоб загострити конфлікт. "Для чого це робиться? Щоб загострити стосунки між владою та опозицією. При загострених стосунках шукати компроміс дуже важко. Потрібно виміряти і визначити: що є реальним а що є не реальним", – наголосив Л. Кравчук.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Нагадаємо, основними вимогами Євромайдану є відставка Віктора Януковича і дострокові вибори президента України, а також відставка Кабінету міністрів.

 Джерело: УНН

Читайте також: