fbpx
Кінотеатри

Джонні Депп все-таки стане гангстером

Торік стало відомо про те, що актор Джонні Депп відмовився від зйомок у фільмі «Чорна меса», який збирався знімати режисер Баррі Левінсон. Тепер же, через довгий час, проект знову дав про себе знати. Зокрема, з’явилася інформація про те, що Баррі Левінсон також покинув цей проект і на його місце вже знайшовся новий постановник. Більш того, разом зі зміною режисера, до проекту може повернутися і Джонні Депп.

 Як повідомляється, головним претендентом на місце режисера є Скотт Купер, який зняв фільм «З пекла» з Крістіаном Бейлом у головній ролі. В даний час з ним ведуть переговори. Якщо Скотт Купер дасть свою згоду, то він обмежиться не тільки зйомками фільму, але також займеться і переписуванням сценарію.

 Фільм розповість історію гангстера Джеймса Буджера, також відомого як Уайті. Починаючи дрібним злодюжкою, через роки він піднявся до самих верхів мафії. З часом він почав співпрацювати з ФБР, видаючи їм інформацію в обмін на недоторканність. У середині 1990-х він дізнався, що його збираються заарештувати і був змушений тікати. Він переховувався протягом 16 років, поки, в 2011 році, таки не був арештований.

Читайте також: