fbpx
Кінотеатри

Крістен Стюарт і Ніколас Холт знімуться в екранізації роману «1984»

Як стало відомо, зірка франшизи «Сутінки», актриса Крістен Стюарт, долучилася до акторського складу фільму «Рівні», який зніматиме режисер Дрейк Доремус. Компанію Крістен Стюарт складе молодий актор Ніколас Холт, відомий за фільмами «Тепло наших тіл» і «Люди Ікс: Перший клас».

 Дана картина заснована на романі письменника Джорджа Оруелла під назвою «1984», який є одним з найвідоміших творів у жанрі антиутопії. Фільм розповість історію Уістона Сміта, який протистоїть зовнішній Партії – жорстокому тоталітарному режиму, будучи при цьому її членом. Разом зі своєю коханою Джулією він сподівається на те, що таємна організація під назвою «Опір», що протистоїть режиму, або ж пролетаріат, зуміють знищити Партію.

 При цьому Крістен Стюарт зізналася, що все ще ніяк не повірить, що дала згоду на участь у цьому проекті. За її словами, вона дуже боїться, так як проект дуже амбіційний, і в ньому присутня епічна історія кохання.

 Водночас, режисер фільму не сумнівається в його успіху. Більш того, як він стверджує, між молодими знаменитостями вже спостерігається «невеличка хімія».

Читайте також: