fbpx
Політика

«Тягнибок забруднив в націоналістичному, неофашистському і неонацистському лайні світлий образ Кличка» – Чечетов

Лідери опозиційних сил намагаються відправити свого колегу Віталія Кличка в політичний нокаут. Таку думку висловив нардеп від фракції «Партії регіонів» Михайло Чечетов. Він підкреслив, що не встигнувши відновитися після політичного нокауту, в який, на думку політологів, Віталія Кличко відправив Арсеній Яценюк поправкою до податкового закону, що «перекриває кисень» на шляху балотування в президенти, як черговий сюрприз легендарному боксерові підніс інший його соратник і опозиційний друг Олег Тягнибок, вивісивши на будівлю Київської міської ради портрет Степана Бандери.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Олег Тягнибок дуже тонко і розумно, по суті, приклеїв портрет Бандери до емблеми партії «УДАР». Оскільки опозиція єдина, таким чином, він забруднив в націоналістичному, неофашистському і неонацистському лайні світлий образ великого боксера», – вважає Михайло Чечетов.

 Не виключено, що найближчим часом соратники Віталія Кличка завдадуть йому ще й третій удар, після якого «можуть відбутися політичні похорони» політика. Також у регіонала складається враження, що найближче оточення Віталія Кличка замість того, щоб захищати свого лідера, «політично зливає» його.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: