fbpx
Спорт

Букмекерська контора готова побудувати пам’ятник Леапаї, якщо він переможе Кличко

Букмекери заявили, що готові оплатити фінансування пам’ятника австралійському професійному боксеру Алексу Леапаї, якщо йому вдасться перемогти чемпіона світу в суперважкій вазі – українця Володимира Кличка. Відповідну інформацію опублікувала газета «Ейдж».

 Нагадаємо, що сам поєдинок повинен відбутися 26 квітня в Німеччині, проте умови контракту ще до кінця не визначені. Однак ряд світових букмекерських контор почав приймати ставки на цей бій. Букмекери оцінили шанси австралійського боксера на перемогу невисоко. На те, що на рингу переможе Володимир Кличко букмекери дають коефіцієнт 1,06, на те що австралієць Леапаї – 13,0.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Також газета повідомляє, що одна з букмекерських контор висловила готовність побудувати пам’ятник Леапаї в його рідному місті Логан. Таку послугу букмекерська контора зробить в тому випадку, якщо Леапаї стане першим австралійцем в історії, який став чемпіоном світу в суперважкій вазі.

 «Мало хто хоче зустрітися з Кличком на рингу. Ми хочемо його підтримати», – коментують ситуацію в букмекерській конторі.

Читайте також: