fbpx
Право

З 1 до 31 січня 2014 року учасникам Автомайдану заборонили проводити акції біля «Межигір’я»

Учасникам Автомайдану зачитали судову заборону на проведення акцій біля «Межигір’я» до 31 січня – ЗМІ.

Учасникам Автомайдану, що їхав сьогодні в «Межигір’я», зачитали документ про судову заборону на проведення акцій і піших походів в село Нові Петрівці з 1 до 31 січня 2014 року, передає ЛІГАБізнесІнформ.

В’їзд в село Нові Петрівці, де розташована президентська резиденція «Межигір’я» (в 15 км від Києва), перекритий трьома автомобілями дорожньо-патрульної служби ДАІ, двома автомобілями міліції, мікроавтобусом і трьома кАМАЗами. На трасі стоять десять співробітників ДАІ.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

З мікроавтобуса вийшли приблизно 15 правоохоронців у повному обмундируванні без будь-яких розпізнавальних знаків, які дозволяли б визначити приналежність до якого-небудь підрозділу. Крім того, міліція відтворює аудіозапис, в якій попереджає, що на місці подій ведеться відеофіксація.

"У разі невиконання судової заборони міліція може застосувати заходи, передбачені законодавством. Міліція не хоче, щоб хтось постраждав. Є можливість вирішити ситуацію мирним шляхом. Ми не станемо перешкоджати тим, хто негайно покине цю територію", – йдеться в аудіозаписі.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Нагадаємо, колона автомобілів Автомайдану сьогодні вранці виїхала зі столичної Європейської площі на «Межигір’я». Організатори акції планують поставити на в’їзді в село Нові Петрівці, де знаходиться резиденція президента Віктора Януковича, пост для відстеження кортежів глави держави. Як відомо, ці кортежі дуже сильно ускладнюють автомобільний рух у столиці через посилені заходи безпеки.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: