fbpx
Політика

Гриценко виходить з «Батьківщини»

Народний депутат України Анатолій Гриценко написав у себе в Facebook, що виходить з парламентської фракції «Батьківщина» у зв’язку з неможливістю впливати на рішення, які приймаються цією фракцією.

 Як розповів політик, він зареєстрував заяву відповідного змісту сьогодні вранці, 14 січня, після того, як учора фракція прийняла рішення, яким він був позбавлений права на участь у її засіданнях.

 За словами Гриценка, після виходу з фракції, у статусі позафракційного депутата він продовжить виступати в опозиції до президента України і його політики. Крім того, він має намір виконувати виборчу програму «Батьківщини», з якою партія йшла на вибори, і до розробки якої він доклав і свої власні зусилля. Також Анатолій Гриценко сказав, що буде координувати свої дії з опозиційними депутатами, «для яких принципи і цінності – не порожні слова».

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Як зазначив депутат, рішення про вихід з фракції було непростим. Він нагадав, що протягом року в рамках фракції твердо і послідовно відстоював ті принципи і цінності, на яких партія «Громадянська позиція» приєдналася до «Батьківщини».

 «Ви всі це бачили. Також бачите, чим це завершилося. У цих умовах, рішення про вихід з фракції вважаю логічним, відповідальним і чесним», – написав Анатолій Гриценко.

Читайте також: