fbpx
Шоу-бізнес

Віктор Пінчук будує під Києвом величезний зоопарк

Під Києвом будують приватний зоопарк – ЗМІ.

За Вишгородом, в 47 кілометрах від Києва, між селами Демидов і Литвинівка будують приватний зоопарк, пише газета "Вести".

За даними видання, відкриється зоопарк нинішнім літом. Зараз тут закінчують будувати слоновник, вольєри для приматів, хижаків і ведмедів.

Зараз територія приватного зоопарку займає близько 20 га, але це лише перша черга. Планується, що зоопарк буде розширюватися.

Як розповіли будівельники, тут також будуть ресторани, зони розваг.

«Ви не думайте, що вся територія буде голою без дерев, їх тут висадять ближче до відкриття. Алеї викладуть бруківкою, а в центрі побудують ресторан, в якому можна буде святкувати навіть весілля, і облаштують розважальну зону. Тут планується навіть катання на слонах», – повідомили будівельники.

За словами будівельників, зоопарк будує відомий бізнесмен Віктор Пінчук. Він кожну п’ятницю особисто приїжджає перевірити хід будівництва та дати вказівки. Підтверджують це і керівники зоопарків в інших містах.

«На етапі проектування, приблизно півроку тому, Віктор Пінчук консультувався зі мною з приводу свого зоопарку. Він захоплений цим проектом, вкладає величезні кошти в будівництво, і я був радий йому допомогти. Буде відмінна альтернатива Київському зоопарку», – сказав директор Ялтинського зоопарку Олег Зубков.

Керівник Миколаївського зоопарку Володимир Топчій каже, що з ним бізнесмен теж радився.

«Ми обговорили концепцію зоопарку, він показав мені ескіз. Я так зрозумів, що це бізнес-проект, в якому буде і зона розваг, і ресторан. Але в той же час тварини перебуватимуть у хороших умовах».

У компаніях Пінчука, пишуть «Вести», не вдалося взяти коментар.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: