fbpx
Політика

«У шісток Кремля завдання – протистояти будь-якому включенню України у світовій цивілізований процес», – Оробець

Народний депутат України від партії «Батьківщина» Леся Оробець написала у себе в Facebook, що агенти впливу Росії продовжують діяти в парадигмі холодної війни. Як вона зазначила, варто було тільки Папі Римському Франциску оголосити, що він молиться за український народ і мирне порозуміння в Україні, як Міністерство культури України побачило крамолу в тому, що на Майдані священики моляться разом з мітингувальниками.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «І що примітно, претензії висловили саме УГКЦ. Це нічого, що для спільної молитви на сцену Майдану виходило до 9-ти представників різних конфесій. Це нічого, що разом з католиками молитовне слово говорили не тільки протестанти і православні, а й мусульмани і іудеї», – написала політик.

 За її словами, вся проблема в тому, що у «шісток Кремля» завдання – протистояти будь-якому включенню України у світовій цивілізований процес, навіть коли йдеться про заклик одного з верховних ієреїв спільно молитися за мир.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Ця влада дійсно середньовічна і єдиний наш шанс уникнути панування "темних років " – наша з вами боротьба за сьогодення і майбутнє», – підкреслила Леся Оробець.

Читайте також: