fbpx
Новини Євромайдана

Лідери Автомайдану заявляють, що тиск на них з боку правоохоронців посилюється

Лідери Автомайдану заявляють про посилення тиску на них з боку правоохоронців.

Лідери Автомайдану заявляють, що тиск на них з боку правоохоронців посилюється.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу в Штабі національного опору сказали Дмитро Булатов, Сергій Коба, Олексій Гриценко та інші Автомайданівці.

Зокрема, Булатов зазначив, що в тій чи іншій мірі зазнали тиску з боку правоохоронців близько 600 учасників Автомайдану. Причому близько 100 осіб отримали запрошення до міліції і погрози залишитися без водійського посвідчення після вчорашньої поїздки автомайданівців в Межигір’я.

Також Булатов розповів, що його знову викликають до Головного управління МВС у Києві, незважаючи на те, що раніше йому повідомляли, що київська міліція до нього претензій не має.

Крім того, він додав, що тиск виявляється і на його сім’ю. Зокрема, за словами активіста, правоохоронці переслідували і зупинили автомобіль, в якому їхали його неповнолітні діти з водієм. І, за словами Булатова, тільки оперативне прибуття на місце події його друзів з відеокамерами завадило правоохоронцям чинити тиск на членів його родини.

У свою чергу Коба зазначив, що його сьогодні зупинили працівники ДАІ і повідомили, що його рухоме майно перебуває під арештом, не надавши при цьому жодних підтверджуючих документів.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: