fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Петро Мельник досі перебуває в Сполучених Штатах Америки – адвокат

П. Мельник досі перебуває в США – адвокат.

  Колишній ректор Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петро Мельник досі перебуває у Сполучених Штатах Америки. Таку інформацію підтвердив УНН його адвокат Руслан Місюна.

 Адвокат підтвердив інформацію про те, що П.Мельник досі перебуває у США. "Він у Штатах, це не секрет", – сказав Р.Місюна. При цьому захисник відмовився відповісти, чи планує екс-ректор повернутися в Україну.

 Крім цього Р.Місюна зазначив, що екс-ректор зацікавлений у тому, аби його кримінальне провадження було якнайшвидше розглянуто в Україні. "Звичайно він (П.Мельник – ред.) зацікавлений (у тому, щоб його кримінальне провадження було швидше розглянуто – ред.). Тому, що його стан повинен вирішитися або в один, або в інший бік. І все", – зазначив захисник.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Однак, як підкреслив адвокат, наскільки йому відомо зі ЗМІ, то справу П.Мельника було призупинено. "Але офіційний документ мені ніхто не вислав", – уточнив він.

 Як відомо, 9 серпня П.Мельник зник з-під домашнього арешту. Наразі його оголошено у всеукраїнський, міждержавний розшук, а також розшук по лінії Інтерполу.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника. Чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував.

 Затримання вимагача відбувалося в рамках відкритого кримінальної провадження за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

 Як повідомляли у ЗМІ, Петро Мельник перебуває в м.Сан-Маркос у Каліфорнії (США).

 Джерело: УНН

Читайте також: