fbpx
Новини світу

Папа Римський Франциск виставив на аукціон свій мотоцикл Harley-Davidson

Папа Римський Франциск виставив на аукціон свій мотоцикл Harley-Davidson. Про це 13 січня 2014 року повідомляють ЗМІ.

 Йдеться про модель Harley Davidson Dyna Super Glide. Первісну вартість мотоцикла поки не озвучують. Як відзначають журналісти, ринкова вартість мотоцикла становить від 12 тисяч до 15 тисяч євро. За інформацією представників ЗМІ, разом з мотоциклом також на продаж буде виставлена ​​байкерська шкіряна куртка Папи Римського.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Гроші, які будуть виручені від продажу мотоцикла, підуть на благодійність. Аукціон відбудеться в палаці Grand Palais в Парижі. Дата торгів, які буде проводити аукціонний будинок Bonhams, поки не відома.

Мотоцикл і куртку очільника католицької церкви подарувала в червні минулого року відома компанія Harley-Davidson на честь свого 110-річчя. Як повідомляла преса, всього Папі Римському подарували два мотоцикла фірми Harley Davidson. Через два дні понтифік благословив байкерів, які зібралися в столиці Італії Римі на з’їзд. Про те, чи катався Франциск на подарованих йому мотоциклах, невідомо.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: