fbpx
Політика

«Батьківщина» відмовилася проводити засідання фракції у присутності Гриценка

Народні депутати від «Батьківщини» відмовилися проводити засідання фракції в присутності свого колеги нардепа Анатолія Гриценка. Опозиціонери зажадали, щоб той залишив засідання. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на офіційній сторінці ВО «Батьківщина» в Facebook.

 «Народні депутати від «Батьківщини» відмовилися проводити фракцію у присутності Анатолія Гриценка і зажадали, щоб він покинув засідання. Проти цього рішення не висловився жоден депутат! Присутні обурилися критичними висловлюваннями Гриценка на адресу Майдану і нарікали на його стійку неспроможність до командної роботи та участі в інформаційних війнах проти власної фракції», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Варто відзначити, що хоча Анатолій Гриценко входить до складу фракції «Батьківщина», він неодноразово критикував дії своїх колег, в тому числі і голови фракції Арсенія Яценюка. У 2013 році неодноразово ходили чутки про виключення Анатолія Гриценка з фракції «Батьківщина». Проте пізніше самі опозиціонери спростували цю інформацію.

Читайте також: