fbpx
Політика

Опозиція опинилася у безвиході – Юрій Кочевенко

Експерт: заклики опозиції до попереджувального страйку в Україні – ознака безвиході.

 Політолог Юрій Кочевенко вважає заклики опозиції до попереджувального страйку в Україні кроком від безвиході, оскільки попередні акції опозиції і мітингувальників не мали успіху. Про це він сказав в ефірі каналу БТБ, передає УНН.

 Експерт також зазначив, що опозиція опинилася у глухому куті, — з одного боку, не маючи можливості результативно протестувати, з іншого — будучи неспроможною розпустити мітингувальників на Майдані, яких не контролює.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 “Опозиція змушена щось робити, тому що той сценарій, який, скажімо, була спроба реалізувати, він не вдався”, — сказав Кочевенко.

 Він зазначив, що і влада, і опозиція розуміють негативні наслідки гіпотетичного страйку насамперед для економіки України. Політолог висловив сумнів у можливості реалізувати плани опозиції. “Це виглядає швидше як певна конвульсія. А можливо, лідерів опозиції ввели в оману, і їхні функціонери розказали, що це можливо”, — припустив політолог.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 “Розпустити Майдан вони навіть, якщо б хотіли, не можуть, тому, що Майдан їх не слухає… Значить, треба щось робити. Треба принаймні зберегти обличчя, тому що незабаром президентські, а потім і місцеві вибори, парламентські вибори”, — пояснив експерт мотивацію опозиційних лідерів.

 Джерело: УНН

Читайте також: