fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Директора Харківської ювелірної фабрики оголосили в розшук

У Харкові оголосили в розшук керівника підприємства, на якому під час пожежі загинули восьмеро людей.

У Харкові оголосили в розшук керівника підприємства, на якому під час пожежі загинули вісім осіб.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила прес -секретар прокуратури Харківської області Віта Дубовик.

«Дійсно, керівник однієї фірми оголошений в розшук», – сказала Дубовик.

За її словами, керівник однієї з фірм, яка орендує приміщення на території «Хартрону», офіційно оголошений у розшук сьогодні, 13 січня.

При цьому в прес-службі прокуратури не підтвердили інформацію про те, що в розшук оголошений директор Харківської ювелірної фабрики Ігор Остроумов.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Як повідомляв УНІАН, 8 січня, о 11:29 в службу порятунку «101» надійшла інформація про пожежу на вул. Академіка Проскури, 1, на території заводу «Хартрон».

Пожежа виникла в п’ятиповерховій виробничій будівлі, яку орендує на території заводу ТОВ «Харківська ювелірна фабрика». Вогнем було пошкоджено 4 -й і 5 -й поверхи будівлі на площі 250 кв. м. Рятувальники запобігли розповсюдження вогню на інші поверхи будівлі. О 12:40 пожежу було локалізовано, о 14:10 ліквідовано. В результаті пожежі загинули 8 осіб. Ще 22 людини рятувальникам вдалося врятувати. Семеро постраждалих були госпіталізовані. Причина пожежі та розмір матеріальних збитків встановлюються.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Керівнику підприємства, на якому сталася пожежа, направлено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, яке призвело до загибелі людей).

За клопотанням слідчих і процесуальних керівників Київський районний суд Харкова виніс рішення про затримання підозрюваного у кримінальному провадженні за фактом пожежі на ювелірній фабриці з метою доставки його до суду для вирішення питання про обрання запобіжного заходу.

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: