fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кончаловська може не вийти з коми

14-річна дочка Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької з жовтня 2013 року перебуває в комі. Лікарі все частіше роблять невтішні прогнози, аж до того, що дівчинка може взагалі не вийти з коми і повернутися до повноцінного життя.

 Так, нещодавно в Інтернеті з’явилася інформація про теперішній стан здоров’я Марії. Як виявилося, лікарі перебувають у замішанні, так як вважають, що мозок Марії дуже постраждав. У тому випадку, якщо дівчинка прийде в себе, реабілітація займе чималу кількість часу. Зараз же ймовірність того, що Марія Кончаловська піде на поправку, дуже низька і зменшується з кожним днем.

 Незважаючи на це, Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька, як і раніше, сподіваються на диво. Батьки постійно знаходяться у Франції і буквально не відходять від ліжка своєї дочки. Вони не дають інтерв’ю і не з’являються в мережі.

 Нагадуємо, що Андрій Кончаловський разом з родиною потрапив в аварію 12 жовтня 2013 року у Франції. Автомобіль, який Андрій Кончаловський взяв напрокат, зіткнувся із зустрічним автомобілем. Більше за всіх постраждала саме Марія, оскільки не була пристебнута.

  За матеріалами: ЕвроСМИ

Читайте також: